Verticaal geïntegreerd productieproces

Verticaal geïntegreerd productieproces

Nieuwe controller

AMOB produceert de nieuwe controller met eigen machines

AMOB blijft haar toewijding aan innovatie en kwaliteit tonen door haar eigen controller te produceren met behulp van AMOBmachines. Deze prestatie onderstreept het vermogen van het bedrijf om het volledige productieproces te beheersen, van ontwerp tot afwerking van het product.

Door het gebruik van eigen machines voor de productie van belangrijke onderdelen zoals de controller, garandeert AMOB maximale precisie en betrouwbaarheid met behoud van hoge kwaliteitsnormen. Deze aanpak versterkt niet alleen de zelfvoorziening van het bedrijf, maar illustreert ook de effectiviteit en veelzijdigheid van AMOB’s oplossingen.

Deze gesloten productiecyclus is een bewijs van AMOB’s vertrouwen in haar eigen technologieën en een extra garantie voor klanten dat elk detail van haar producten zorgvuldig wordt gecontroleerd en geproduceerd met de hoogste kwaliteit.

gallery
gallery
gallery
gallery

De controller bevat de software voor AMOB-machines, een fundamenteel onderdeel dat AMOB-hardware en -software met elkaar verbindt en ervoor zorgt dat de robuustheid en precisie van de mechanische onderdelen van onze machines worden aangevuld met een efficiënte besturing van het bedrijfsproces. Hieronder volgt een overzicht van de kenmerken en functionaliteiten van AMOB 3D Software:

AMOB Software Kenmerken

1. Intuïtieve interface: De software is “gebruiksvriendelijk” ontworpen met een duidelijke en gebruiksvriendelijke grafische interface. Hierdoor kunnen minder ervaren operators intuïtief en gemakkelijk leren hoe ze de machines efficiënt kunnen gebruiken.

2. Geavanceerd programmeren: Biedt geavanceerde programmeermogelijkheden, waardoor complexe buigprogramma’s gemaakt, bewerkt en opgeslagen kunnen worden. Programmeren kan direct op de machine of via een externe verbinding, voor meer flexibiliteit, ergonomie en welzijn van de operator.

3. Precisie en herhaalbaarheid: De AMOB 3D software bestuurt de bewegingen van de machine met de hoogste precisie en zorgt ervoor dat alle bochten worden gemaakt volgens de exacte ontwerpspecificaties. Dit resulteert in een hoge herhaalbaarheid en consistentie van alle geproduceerde onderdelen.

4. Simulatie en verificatie: Beschikt over simulatietools waarmee buigprogramma’s gecontroleerd en aangepast kunnen worden alvorens met de productie te beginnen. Zo kunnen mogelijke fouten opgespoord en corrigieerd worden en wordt verspilling van tijd en materiaal voorkomen.

5. Integratie met CAD: Het is compatibel met CAD-systemen, waardoor technische tekeningen direct geïmporteerd kunnen worden, wat de overgang van ontwerp naar productie vergemakkelijkt.

6. Bewaking en rapportage: Biedt realtime bewakingsfuncties en gedetailleerde rapportages over machineprestaties en productieactiviteit die bijdragen aan de optimalisatie van het productieproces.

7. Updates en technische ondersteuning: AMOB biedt regelmatige software-updates, zodat klanten toegang hebben tot de nieuwste verbeteringen en functies. Daarnaast biedt het bedrijf gespecialiseerde technische ondersteuning om eventuele problemen op te lossen.

Met de softwareoplossingen van AMOB kunnen machines worden aangepast aan de meest uiteenlopende sectorspecifieke eisen. Deze software is een cruciaal onderdeel dat de efficiëntie, precisie en flexibiliteit bij het buigen van buizen en profielen maximaliseert.

Nieuwsgierig geworden?

Zie deze post
outgoing_mail


Dit zal sluiten in 0 seconden

outgoing_mail


Dit zal sluiten in 0 seconden

outgoing_mail


Dit zal sluiten in 0 seconden

outgoing_mail


Dit zal sluiten in 0 seconden

outgoing_mail


Dit zal sluiten in 0 seconden