Versterkt het bedrijf Miozzo S.r.l zijn positie op de agro-voedingsmarkt!

Versterkt het bedrijf Miozzo S.r.l zijn positie op de agro-voedingsmarkt!

Miozzo S.r.l

Een bedrijf in de agro-voedingssector met gemoderniseerde diensten en uitrustingen is in staat aan de constante vraag vanuit de Italiaanse maalindustrie te voldoen!

Met meer dan 40 jaar ervaring in deze sector versterkt het bedrijf Miozzo S.r.l zijn positie op de agro-voedingsmarkt door de aankoop van een nieuwe buigmachine – CH 220.

Miozzo S.r.l, nu geleid door de tweede generatie, legt zich toe op het leveren van buigdiensten en pneumatische accessoires voor de maalindustrie.

“Wij produceren individuele onderdelen op basis van de eisen van onze klanten, die de kenmerken van de te gebruiken onderdelen bepalen aan de hand van hun eigen opslag- en pneumatische transportsystemen”, zegt Luca Miozzo, CEO.

gallery
gallery
gallery

In de afgelopen tien jaar is het bedrijf Miozzo er ook in geslaagd om uit te breiden naar de Europese markt, waarbij het dankzij zijn ervaring, kwaliteit en uitstekende service een gevestigde toeleverancier is geworden op het gebied van opslag en transport van meel en zaden.

Innovaties op dit gebied leidden tot veeleisender vraag uit de markt. Grotere buisdiameters (tot Ø 254mm) en radii groter dan 1000 mm (CLR). AMOB was de perfecte partner voor de ontwikkeling van een machine die 100% is aangepast aan de behoeften van dit project. Het belangrijkste kenmerk is hier de buigtechnologie met vaste radius, waarbij de doorn de buis ondersteunt waardoor de ovaliteit wordt gereduceerd.

De CH 220 is uitgerust met een gereedschaps-snelwissel-systeem, een buislaadsysteem aan de voor- en achterzijde, een gecontrolleerde gereedschapsafstelling en de nieuwste gebruiksvriendelijke AMOB 3D-buigsoftware.

“Een partner die bereidt is om specifieke behoeften om te zetten in realiteit! Ik had geen twijfels bij de keuze omdat de heer Manuel Barros me vanaf de eerste dag vertrouwen gaf en zich 100% beschikbaar stelde om te luisteren naar de uitdagingen van mijn bedrijf, samen bouwden we de beste oplossing”, verklaart Luca Miozzo, CEO.

AMOB is een wereldspeler in buigoplossingen met een klantenportfolio verspreid over de hele wereld. De toewijding aan kwalitatieve hoogwaardige oplossingen, state-of-the-art technologie en totale controle van het productieproces zijn de kernpunten die ervoor zorgen dat het bedrijf al meer dan 60 jaar als leider in deze markt bekend staat.

Miozzo S.r.l, evenals andere bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren, tonen vertrouwen in het AMOB service team en hebben na de verkoop door de jaren heen een relatie van vriendschap en respect met het hele team.

Nieuwsgierig geworden?

Zie deze post
outgoing_mail


Dit zal sluiten in 0 seconden

outgoing_mail


Dit zal sluiten in 0 seconden

outgoing_mail


Dit zal sluiten in 0 seconden

outgoing_mail


Dit zal sluiten in 0 seconden

outgoing_mail


Dit zal sluiten in 0 seconden